fbpx
+36 70 369 6553 info@dolgozoimasszazs.hu

Miért épp céges masszázs?

Minden munkahely velejárója valamilyen szintű stressz.

A stressz folyamatos jelenléte rontja a közérzetet és az általános hangulatot.
Hosszabb távon csökken a tűrőképesség és a koncentráció, ami a hatékonyság csökkenéséhez és a döntéshozatali képesség romlásához vezet.

Az irodai ülőmunka sajnos nem segít a stressz kezelésében.

A folyamatos ülés következtében megrövidülő izomzat és a légzési tartomány beszűkülése még a tudatos, egészséges életmód mellett is a stressz hormonok felszabadulását segíti elő.

15 perces hátmasszázs már bizonyítottan csökkenti a stresszhormonok szintjét.

A masszázs közben pihenő szervezet stressztűrő képessége jelentősen javul és újult erővel vethetjük bele magunkat a ránk váró feladatokba.
Ha a stressz mellé vesszük azokat a tipikus, irodai ülőmunka okozta problémákat, mint amilyen a testmozgás hiánya, az egészségtelen étkezési szokások és adott esetben a dohányzás, szinte garantált az egészségromlás, ez pedig kihat a munkahelyi teljesítményre is.

Válasszon minket! Növelje kollégái elégedettségét irodai masszázzsal, mint béren kívüli juttatással és járuljon hozzá egészségük megőrzéséhez szolgáltatásunkkal.

A stressz önmagában életünk szerves része.

Szükség van rá, hogy a mindennapi problémákkal sikeresen nézzünk szembe. Szervezetünk regenerációja viszont gátlás alá kerül, amikor a stressz hormonok szintje magas. Szükség van periódikusan megengedni a szervezetünknek, hogy feltöltse a raktárokat és hormonálisan újra tudjon indulni. Amikor sikerül eltolni szervezetünket a paraszimpatikus tónus felé, emésztésünk és immunrendszerünk ismét hatékonyan tud működni, ezáltal nagyobb teljesítményre leszünk képesek életünk minden területén.

Ha bővebben érdekli a téma, keressen minket, vagy válogasson az alábbi érdekes
cikkekből, amelyek a vállalati masszázs előnyeit járják körbe:

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Akár sms-t is küldhetsz nekünk!
Visszahívunk!

0 Shares 1.8K views
Share via
Copy link