fbpx

Miért épp céges masszázs?

Minden munkahely velejárója valamilyen szintű stressz.

A stressz folyamatos jelenléte rontja a közérzetet és az általános hangulatot.
Hosszabb távon csökken a tűrőképesség és a koncentráció, ami a hatékonyság csökkenéséhez és a döntéshozatali képesség romlásához vezet.

Az irodai ülőmunka sajnos nem segít a stressz kezelésében.

A folyamatos ülés következtében megrövidülő izomzat és a légzési tartomány beszűkülése még a tudatos, egészséges életmód mellett is a stressz hormonok felszabadulását segíti elő.

15 perces hátmasszázs már bizonyítottan csökkenti a stresszhormonok szintjét.

A masszázs közben pihenő szervezet stressztűrő képessége jelentősen javul és újult erővel vethetjük bele magunkat a ránk váró feladatokba.
Ha a stressz mellé vesszük azokat a tipikus, irodai ülőmunka okozta problémákat, mint amilyen a testmozgás hiánya, az egészségtelen étkezési szokások és adott esetben a dohányzás, szinte garantált az egészségromlás, ez pedig kihat a munkahelyi teljesítményre is.

Válasszon minket! Növelje kollégái elégedettségét irodai masszázzsal, mint béren kívüli juttatással és járuljon hozzá egészségük megőrzéséhez szolgáltatásunkkal.

A stressz önmagában életünk szerves része.

Szükség van rá, hogy a mindennapi problémákkal sikeresen nézzünk szembe. Szervezetünk regenerációja viszont gátlás alá kerül, amikor a stressz hormonok szintje magas. Szükség van periódikusan megengedni a szervezetünknek, hogy feltöltse a raktárokat és hormonálisan újra tudjon indulni. Amikor sikerül eltolni szervezetünket a paraszimpatikus tónus felé, emésztésünk és immunrendszerünk ismét hatékonyan tud működni, ezáltal nagyobb teljesítményre leszünk képesek életünk minden területén.

Ha bővebben érdekli a téma, keressen minket, vagy válogasson az alábbi érdekes
cikkekből, amelyek a vállalati masszázs előnyeit járják körbe:

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap